Настоящият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов нарече

...
Настоящият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов нарече
Коментари Харесай

Нурмагомедов: Хората са тъпи, ако мислят, че аз мога просто да се обадя на Путин и Тръмп

Настоящият първенец на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов назова “глупави” хората, които считат, че той може просто по този начин да вдигне телефона и да се обади на Владимир Путин и Доналд Тръпм, с цел да провежда полет до Съединени американски щати и да се бие с Тони Фъргюсън в UFC249.

Говори се, че Хабиб, поради статута му, към момента може да провежда частен полет отвън Русия, в случай че UFC откри място за дуела. Самият Нурмагомедов обаче даде заден ход на тази концепция, заявявайки още веднъж, че не вижда смисъл да напуща родината си, откакто към момента няма избрана локация.

“Значи те считат, че в случай че съм първенец, мога да се обадя просто по този начин на Владимир Путин или Доналд Тръмп? Хората са толкоз тъпи. Как си го показват това? Обаждам се на Дейна (б.а. Уайт, президент на UFC) и го апелирам моля да се свърже с Тръмп. Аз звъня на Путин и желая да ме пусне отвън страната. После се обаждам на Тръмп и го апелирам да ме пусне в Съединени американски щати. Това е като в някакъв откачен филм”, разяснява Нурмагомедов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР