Настоящият сезон на отчетите по всяка вероятност ще бъде лош,

...
Настоящият сезон на отчетите по всяка вероятност ще бъде лош,
Коментари Харесай

JPMorgan не очаква по-лошият сезон на отчетите да се отрази на пазара

Настоящият сезон на докладите по всяка възможност ще бъде неприятен, само че това може да не бъде признато зле от фондовите пазари, които към този момент са в очакване на неприятните вести, показват от JPMorgan Chase & Co, представени от Investor.bg.

``
реклама

Особено слабите знаци на интензивността в Европа допускат, че сезонът по всяка възможност ще бъде предизвикателство и под междинните упования, счита стратегът на банката Мислав Матейка, представен от Bloomberg.

Въпреки това той планува възвръщаемост по европейските скъпи бумаги с 10% до края на 2019 година, защото съгласно него пазарът не е належащо да следи растеж на облагата, с цел да се показва добре.

Според стратега вложителите са подготвени за разочароващ сезон, като се имат поради острите спадове на съотношението сред цена и облага на европейските и американски акции от октомври насам – надлежно 8% и 9%.

Той също по този начин означи, че въпреки междинните прогнози за четвъртото тримесечие да са към момента прекомерно високи, в някои основни райони към този момент се следи намаляване от 5% до 7%.

Временно заледяване на политиката на Федералния запас за повишение на лихвените проценти, поскъпващият $, както и стабилизирането на връзките сред Съединени американски щати и Китай ще разрешат на скъпите бумаги да продължат процеса си на възобновяване.

Според Матейка също по този начин американските акции е по-вероятно да донесат по-добра облага от европейските освен през четвъртото тримесечие, само че и по-късно.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР