Настоящият мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо даде просторно интервю за

...
Настоящият мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо даде просторно интервю за
Коментари Харесай

Моуриньо каза за единственият път, когато е плакал след мач

Настоящият управител на Тотнъм Жозе Моуриньо даде пространно изявление за Marca, разкривайки по какъв начин се оправя в домашни условия и припомняйки си престоя в Реал Мадрид. " Истината е, че тези дни виждам футбол вкъщи повече от всеки път. Анализирам, изучавам се от други тимове и треньори. Липсва ми футболът, липсва ми нашият свят, само че би трябвало да сме търпеливи. Тази борба визира всички нас и всички би трябвало да участваме ", показа Специалния.

" Ако изиграем оставащите девет кръга, би било добре за футбола и за Премиър лийг. Ще бъде добър образец. Футболът в никакъв случай не се играе без аудитория. Там са камерите, които разрешават милиони души да се любуват на играта. Ако някой ден влезем на празен стадион, би трябвало да знаем, че той в никакъв случай не е празен ", довери той.

Жозе си напомни сезон 2011/12, когато Реал Мадрид се изкачва на трона в Ла Лига след три години доминация на Барселона. " Белите " го вършат по извънреден метод - с цели 100 точки и 121 осъществени гола. " Със сигурност това достижение е доста значимо, тъй като прекъснахме хегемонията на Барселона. Направихме го с връх по точки и голове. Не просто спечелихме купата, направихме го по исторически метод. Същата година Мадрид беше най-хубавият тим в Испания, както и в Европа. Затова толкоз тежко приехме провалянето от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига. Това е единственият път, когато съм плакал след мач - след дузпите с Байерн ", съобщи португалският ментор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР