Настоящият Land Rover Defender представлява здрав и надежден въдеходен автомобил,

...
Настоящият Land Rover Defender представлява здрав и надежден въдеходен автомобил,
Коментари Харесай

Land Rover Defender ще претърпи тотална промяна

Настоящият Land Rover Defender съставлява здрав и благонадежден въдеходен автомобил, само че актуалните действителности карат клиентите да желаят освен това. Именно това трява да им даде последваща генерация на модела, която ще предложи повече разкош и съвременни технологии, оповестява Autocar.
Всъдеходът ще получи изцяло нов дизайн, който ще се отличава внезапно от показания през 2011 година концептуален модел (на снимката). Този първообраз обаче беше разгласен за несполучлив от публиката и медиите и това накара английският производител да направи съществени промени във външния му тип.
Освен това, автомобилът ще стане по-удобен за водача и пасажерите му, а задвижващите силови елементи ще претърпят неоходимите промени, с цел да могат да покрият новите условия за екология и разход на гориво, влизащи в действие в Европа. Това значи, че Discovery ще се предлага и в хибридна версия5.
„ Нашата компания не може постоянно да предлага един и същи автомобил, като трансформира единствено някои неща по него. Трябва да се движим напред, като използваме нови технологии и друг подход”, разяснява генералният шеф на Jaguar Land Rover - Ралф Слет.
Основната причина за измененията при Defender са слабите продажби през последните години. Резултатът на всъдехода на Land Rover за 2017 година е едвам 20 000 бройки, което не задоволява производителя. Той се надява, с помощта на новата генерация на модела, продажбите да скочат до 100 000 годишно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР