Настоящият кмет на София, Йорданка Фандъкова се кандидатира за нов

...
Настоящият кмет на София, Йорданка Фандъкова се кандидатира за нов
Коментари Харесай

Фандъкова е готова да коментира идеи и проекти с Манолова

Настоящият кмет на София, Йорданка Фандъкова се кандидатира за нов мандат, " тъй като на столицата й е нужна поредност и неизменност, с цел да се развива добре ", разяснява тя пред телевизия " Европа ".

Плащания за изпълнителите при неприятни поправки в столицата няма да се позволяват . За " Граф Игнатиев " единствено до този миг глобите са над половин милион лв. в случай, че цялостният план не е финализиран. За градините " Кристал " и " Свети Климент Охридски " глобата е близо 200 000 лв. , изясни тя.

" Това, което желая, и с основния проектант сме подготвили такова искане за смяна, е да се носи професионална отговорност от всички равнища : архитект, контрол и реализатор. Това значи да могат да се приключват права ", добави Фандъкова.
 Сбогом на
Сбогом на " перките на акули " по " Графа "

Поредният случай накара Столична Община да работи

По думите й, работата изисква доста поредност, неизменност, като не се отказваш пред компликациите , провокациите и неудачите. Наложихме скорост за развиване на града и смяна на града, която изисква да продължим , с цел да може градът да се развива.

Според нея, градът е заварен в непрекъснати рецесии, само че огромна част от тях към този момент са забравени . " Имам опита, само че имам и силата и новите хрумвания , с цел да продължи развиването на града ", добави Фандъкова.

Тя не приема борбата за столицата като игра , а като съществено предизвикателство и конфликт на хрумвания. " Във времето целите се трансформират, тъй като градът се развива . Докато в този момент работихме доста интензивно за смяна на базовата конструкция в града, за екологията, образованието, през днешния ден към този момент можем да се обърнем интензивно към кварталите, кварталните улици , паркирането, междублоковите пространства, да подчертаваме върху чистия въздух и несъмнено технологиите и дейното им включване в работата на Столична община ".

Фандъкова е подготвена да разяснява хрумвания и планове с Манолова , когато ги разгласи. " Не виждам нищо, което да е по-различно от това, което ние към този момент вършим и сме подготвени с съответни планове ".
 Манолова се бори за чиста и зелена София, пита Фандъкова за сметопочистването
Манолова се бори за чиста и зелена София, пита Фандъкова за сметопочистването

Представя програмата си на 17 септември и я оставя отворена за столичани

Кметът на София отговори на Манолова за почистването на столицата . " Мисля, че Манолова като правист знае чудесно, че когато става въпрос за социална поръчка, тя изисква дълъг интервал на реализация. По никакъв метод няма да направя София и почистването на града пленник на изборите. Предишния път, когато правихме такава процедура, тя търпя една година. Договорите за разчистване, първите от тях, изтичат на 1 юни ".

" Няма по какъв начин да чакаме изборите да приключат и по-късно да създадем в действителност София пленник и да я сложим под риск от рецесия с боклуци . София е виждала такива рецесии. Ние сме се борили с такива ", изяснява Фандъкова.

Според нея, през днешния ден имаме най-модерният цех за боклуци в района , който ни разрешава да депонираме единствено 15 % от отпадъците на града. " Започнахме от депониране на 100 %. Това е огромен екологичен план ".

За да няма застой в развиването на града, Фандъкова генерира нови хрумвания с подобаващи нови хора . От всички градове, които е посетила, тя най-вече си харесва София.
 Защо одобряваме София като колбас, пита се Вежди Рашидов
Защо одобряваме София като колбас, пита се Вежди Рашидов

Плочките на Ларгото се чупят, тъй като хората вървят по тях, счита той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР