Настоящият футболист на Стоук Сити Питър Крауч демонстрира своята съпричастност

...
Настоящият футболист на Стоук Сити Питър Крауч демонстрира своята съпричастност
Коментари Харесай

Крауч уважи Ел Ниньо с разказ от сърце

Настоящият футболист на Стоук Сити Питър Крауч показва своята съпричастност към Фернандо Торес, откакто испанският нападател разгласи, че напуща родния Атлетико Мадрид в края на сезона. Английският футболист, който за малко се засече с Ел Ниньо в Ливърпул, засипа сътрудника си похвали и изясни, че на процедура той е завършил кариерата му на „ Анфийлд”.

34-годишният през днешния ден Торес беше същински шлагера за мърсисайдци, които го привлякоха през лятото на 2007 година. Ибериецът заплени почитателите с удивителен дебют, в който вкара общо 33 гола през акцията, а поради яркото му наличие Крауч, който бе пристигнал на „ Анфийлд ” 2 години по-рано, бе продаден през лятото на 2008-а.

Вечното Хлапе се разделя с обичания Атлетико

„ Беше в действителност тъпо да науча тази седмица, че Фернандо Торес няма да завърши своята кариера като състезател на Атлетико Мадрид. Той ще напусне своя роден клуб за повторно, откакто договорът му изтече през лятото”, написа Крауч в „ Дейли Мейл”.

„ Първият път, когато напусна Атлетико през 2007-а, той на процедура завърши кариерата ми като футболист на Ливърпул. Какъв футболист бе той тогава!”

„ В едничкия сезон, в който играхме дружно, той тотално отвя всички със своите експедитивност, мощ и реализаторски качества. Вкара 33 гола, в това число 24 във Висшата лига.”

Агентът на Торес разкри идващия му ход

„ Фернандо не беше типичният испански състезател и не се отличаваше с техниката си. Той приличаше повече на британски централен нападател – нападателен и пряк, но в завършващата фаза беше безмилостен.”

„ Щеше да ми хареса да формираме ужасно партньорство с него. Справяхме се добре в мачовете, в които играехме дружно, най-ярко се отличава успеха над Арсенал в Шампионската лига.”

Симеоне: Уважавам Торес, не скърбя за нищо

„ Всички обаче знаят по какъв начин беше – Рафа Бенитес го направи двойка със Стивън Джерард. На моменти против тях просто не можеше да се играе. Това ме накара да схвана, че възможностите ми ще бъдат лимитирани, в случай че остана в Ливърпул.”

„ Торес беше един от най-хубавите в света и бях шокиран от случилото се след прекосяването му в Челси през 2011 година. Играчът, който имаше проблеми с увереността на „ Стамфорд Бридж”, въобще не се доближаваше до оня, с който аз работех паралелно.”

„ Ще бъде забавно да видя какъв ще бъде идващият му ход. Може би Нюкасъл би бил забавна алтернатива. Торес обичаше да играе за Рафа Бенитес, а той е управител, който знае по какъв начин да го накара да бележи отново”, заключи Крауч.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР