Настоящата визита в София обаче е тежка за Марчинков. Ася

...
Настоящата визита в София обаче е тежка за Марчинков. Ася
Коментари Харесай

Йордан Марчинков го закъса и с двете съпруги

Настоящата аудиенция в София обаче е тежка за Марчинков. Ася не е добре с очите, би трябвало да се оперира. Това евентуално ще редуцира софийския престой на двойката. А Данчо няма да може да се види нито със остарели гаджета, нито с сътрудници от естрадата. Ася е мъчително ревностна, не му дава да иде самичък до магазина. Има за какво - Марчинков към момента е юнак, дамите го заглеждат

Жалкото е, че към този момент не пее, въпреки че гласът му е безусловно съхранен.


Данчо Марчинков се погажда с последната си брачна половинка Ася, само че от време на време побеснява поради нейната ревнивост

При всички случаи Марчинков ще се измъкне от благоверната си Ася, с цел да се види с някогашната си брачна половинка Стефка Берова. Тя живее в Италия с щерка си Косара Марчинкова и нейното дете. Но сега е в София, и тя във връзка със здравословен проблем. Марчинков продължава да я обича, приказва за нея с доста благодарност във всичките си изявленията. Най-известната тяхна ария е “Семеен спомен за Поморие”, която печели през 1975 година втора премия на състезанието “Песни за морето, Бургас и неговите трудови хора”.

Стефка хваща мъжа си в невярност и се разделя с него, въпреки че имат даровита щерка - Косара. След разпадането на брака и надлежно на дуета през 1990 година певицата продължава да работи независимо. През 2011 година Стефка издава последния си албум - “Съдба”.

Данчо към този момент споделя с най-близките си другари, че крепко го е закъсал с двете съпруги. Не желае да обиди Ася, тъй като тя го обича и бди над здравето му.

Но сърцето все си го тегли към Стефка, огромната му обич

С нея той държи освен да се види, само че в случай че е допустимо - и да я поддържа в решаването на здравословния й проблем. Още повече че необятно скроената Стефка Берова изобщо не го ревнува!
“Закъсал съм го с двете, само че все някак ще се оправя. Все отново със Стефка имаме щерка, Косара, а тя ме е дарила и с обичано внуче. Стефчето ми е огромната обич, признавам. Много сме пътували, доста горчиви чаши сме изпили. Знаем си и калта под ноктите. Така че ще бъда и до двете, до момента в който им се решат здравните проблеми”, споделя артистът.

Доротея МЛАДЕНОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР