Настоящата седмица се развива по великолепен начин за втората ни

...
Настоящата седмица се развива по великолепен начин за втората ни
Коментари Харесай

Програма: Кузманов отново на корта в сряда в спор за място в основната схема на Уимбълдън

Настоящата седмица се развива по превъзходен метод за втората ни ракета при мъжете Димитър Кузманов, който към този момент е на крачка от най-значимия триумф в досегашната си кариера, а точно класиране за главната скица на Уимбълдън. В първите два стадия от квалификационния шампионат пловдивчанинът записа победи надлежно над локалния представител Чарлз Брум и деветия подложен Педро Качин, с цел да откри място в третия и финален кръг на пресявките.

В борба за място в главната скица на Откритото състезание на Англия родният ни представител ще се изправи против международния №207 Енцо Куако, който има зад тила си едно присъединяване в същинската част на шампионат от Шлема, датиращо от Ролан Гарос през предишния сезон. До този миг двамата имат две изиграни срещи между тях, като всяка от тях е завършвала с триумф за родения в Пловдив тенисист.

Предстоящият дуел ще открие програмата на корт №1 в сряда, което значи, че началото му ще бъде сложено в тъкмо 13:00 часа българско време, а вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате директно на нормалните линкове в Tennis.bg.

Корт 1 (начало 13:00 часа):

1. Димитър Кузманов - Енцо Куако

2. Луиза Чирико - Катинка декор Дайхман

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР