Настоящата година поднесе достатъчно неприятни изненади, но едно нещо, на

...
Настоящата година поднесе достатъчно неприятни изненади, но едно нещо, на
Коментари Харесай

Дядо Коледа увери децата, че Коледа не се отменя

Настоящата година сервира задоволително неприятни изненади, само че едно нещо, на което фамилиите по света се надяват, е естествена Коледа. Именно в подобен миг във Facebook скоростно се популяризира обръщение от Дядо Коледа, в което положителният дъртак твърди децата, че коледните празници няма да бъдат анулирани поради коронавирусната пандемия, написа в. " Дейли остарял ".

За да успокои малчуганите, че макар обстановката към момента могат да чакат посещаване от него, Дядо Коледа им е написал дълго обръщение.

" Важно! Обърнато ми бе внимание, че на децата по света се споделя от по-големи братя и сестри, родители, други възрастни и даже другари, че тази година Коледа няма пристигна поради коронавирусната пандемия. Това просто не е правилно. Аз също упражнявам обществено разграничаване, тъкмо като и вие ", написа положителният дъртак.

Дядо Коледа продължава решително: " Никой тук на Северния полюс не се е заразил. Всички играчки и други дарове ще бъдат дезинфекцирани преди и откакто бъдат опаковани и сложени в шейната ми, за ги доставя до домовете ви ".

" Не се тревожете, другари. Няма за разпространя вируса, нито ще се заразя от вас, в случай че някой инцидентно е болен. Коледа не се анулира ", приключва Дядо Коледа.
Откакто е качено на страницата Елф он дъ шелф айдиъс " във Facebook, посланието на положителния дъртак се популяризира скоростно.

Потребителите и най-много майки с дребни деца приветстват " включването " на Дядо Коледа.

" Брилянтно. Незабавно ще го покажа на двете ми деца ", написа въодушевена родителка.

" Дъщеря ми непрекъснато ме пита дали Дядо Коледа ще пристигна. Сега несъмнено мога да я развеселявам с позитивен отговор ", споделя друга очарована майка.

" Браво, Дядо Коледа, продължавай в същия дух ", гласи различен утвърдителен коментар

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР