Настолна светодиодна лампа с двоен източник на светлина за комфортно

...
Настолна светодиодна лампа с двоен източник на светлина за комфортно
Коментари Харесай

Philips Mijia LED Lamp – оптимално осветление за бюрото

Настолна светодиодна лампа с двоен източник на светлина за удобно четене и работа, елегантна като дизайн и икономична

Philips Mijia LED Lamp усъвършенства съотношението контрастност и осветеност, с цел да обезпечи най-подходящата светлина за четене и работа

Светодиодното осветяване навлезе необратимо в офисите и домовете, подкрепено и от регулациите в тази област. Цените на LED лампите към този момент са налични за всеобщия консуматор и въпреки, че са по-високи като първичен разход за покупката, в процеса на употреба са доста по-икономични.

Стилно предложение за бюрото вкъщи е Philips Mijia LED Lamp (на цена под $59 с отстъпка в момента) – настолна светодиодна лампа, с двоен източник на светлина, който усъвършенства съотношението контрастност и осветеност, с цел да дава отговор на стандарта IESNA. Можете да сте сигурни, че очите ви ще имат най-подходящата светлина при четене и други занимания.

Тази лампа е проектирана с една единствена цел – да ви обезпечи най-благоприятен комфорт при четене или работа. Предлага широкоъгълно осветяване с диаметър 90 см, като усъвършенства светлината за оптимален комфорт на очите, акцентират от производителя.

Philips Mijia LED Lamp се отличава с неповторим дизайн за нощно осветяване

С вграден датчик за околна светлина, настолната лампа Philips Mijia LED Lamp реализира по-точна калибровка и усъвършенства предаваното от нея осветяване за четене. Лампата с отличава с неповторим дизайн за нощно осветяване – с допиране на всеки неин бутон през нощта, можете да включите осветлението.

Предимство на модела, спрямо обичайните лампи, е енергийната успеваемост, която ще ви спести разноски за ток. Лампата се отличава още с регулируема активност на светлината и димер. Освен това разсейва чудесно топлината, предотвратявайки риска от изгаряния.

Цената на Philips Mijia LED Lamp сега е $58,99 в онлайн магазина GearBest при въвеждане на ваучър MijiaPs (цената без отстъпка е $72,99). Доставката до България ще ви коства още $6,42. Лампата има размери 17,30×39,30×42,30 см и тежи 930 грама. В комплекта е включен и захранващият адаптер.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР