Наставнкът на Черноморец Васил Евтимов определи разгромната победа над Левски

...
Наставнкът на Черноморец Васил Евтимов определи разгромната победа над Левски
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Победата срещу Левски Лукойл е най-сладката в кариерата ми

Наставнкът на Черноморец Васил Евтимов дефинира разгромната победа над Левски Лукойл като " най-сладката " в кариерата си:
 Черноморец удари неприятно Левски Лукойл
Черноморец удари неприятно Левски Лукойл

Бургазлии надиграха тотално именития си противник

" Това е най-сладката ми победа до момента. Със сигурност няма да не помни моят първи триумф на 11 ноември против Балкан, само че в действителност тази го задмина. Най-вече съм удовлетворен за играчите ми, тъй като през днешния ден демонстрираха неповторим темперамент и мъжка игра от началото до края. Преди мача споделих, че по-агресивният тим ще победи. Ние спечелихме битката и бяхме по-агресивни. Вчера сме работили един час единствено отбрана, тъй като лицето, което показахме против Рилски, беше срамно. Аз не желая моят тим да наподобява по този метод и да си мислят, че ще ни вкарват по 108 точки. На играчите ми не им стана прелестно, само че им споделих, че това не желая да го виждам до края на сезона. Имаше един интервал, в който Левски вкара доста малко точки и считам, че сме първият тим, който съумява да ги опази дотам.

Трудно е да се задържим здрави. Когато се натрупат по три мача на седмица, играчите ми няма по какъв начин да устоят, те не са роботи. С управлението работим да притеглим различен състезател или може би играчи, които да се включват от пейката. На този стадий имаме доста млади момчета, през днешния ден играхме със седем индивида, тъй като сега единствено с това разполагаме. Страшно удовлетворен съм от тях, от метода, по който упражняват и по метода, по който желаят да съумеят вбъдеще. Аз съм им споделил, че би трябвало да бъдат търпеливи, тъй като би трябвало да работиш, да се стараеш и да показваш почитание по отношение на съотборници и треньори. След това нещата се случват от единствено себе си.

Когато подписах като старши-треньор през лятото, с една концепция искахме да сме по-добри от предходната година. Впоследствие се видя, че ние можем да играем наедно с останалите тимове. Затова може би ще притеглим други играчи, с цел да можем да използваме и пейката. Така ще станем по-силни и играчите няма да играят толкоз доста време. Когато вземем тези баскетболисти с малко повече опит, мисля, че Топ 4 ще бъде доста сполучлив сезон за нас ", показа развълниваният Васил Евтимов пред камерите на Max Sport 2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР