Наставникът Зинедин Зидан приема спокойно критиките, които той и играчите

...
Наставникът Зинедин Зидан приема спокойно критиките, които той и играчите
Коментари Харесай

Зидан: Освиркванията? Понякога е добре да знаеш, че не се справяш добре

Наставникът Зинедин Зидан приема умерено рецензиите, които той и играчите на Реал Мадрид отнесоха през последните седмици след два следващи мача без победа в Примера дивисион.

“Освиркванията? Понякога е добре да знаеш, че не се справяш добре”, съобщи той по адрес на недоволството от страна на ентусиастите, което беше най-явно в срещата против Леванте (1:1).

След това обаче първенците съкрушиха с 3:1 безгрешния до този миг Реал Сосиедад и на следващия ден чакат конфликта с Бетис вкъщи. За този дуел в игра се завръща Кристиано Роналдо, който до момента беше осъден.

“Надявам се това да е бил последният ни мач, в който да не мога да разгадавам на него - разяснява Зизу. - Виждам, че Кристиано е благополучен, тъй като той обича да играе и да бъде със съотборниците си. Той се завръща за турнирен мач на “Бернабеу”, а знаем, че всеки желае да играе на този стадион.”

Световният първенец от 1998 година ще желае от възпитаниците си да държат Бетис напрегнат през всичките 90 минути. “Само по този начин ще успеем да нанесен удар върху съперника”, уверен е Зидан.

В края треньорът прикани за самообладание по отношение на Гарет Бейл, който сякаш не се намира в най-хубавата си форма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР