Наставникът Зинедин Зидан не смята Кристиано Роналдо за толкова суетен,

...
Наставникът Зинедин Зидан не смята Кристиано Роналдо за толкова суетен,
Коментари Харесай

Зидан обясни за Роналдо и смартфона

Наставникът Зинедин Зидан не счита Кристиано Роналдо за толкоз суетлив, както го изкарват множеството хора по отношение на пострадването му от миналия мач на Реал Мадрид против Еспаньол. Тогава носителят на “Златната топка” получи прорезна рана под лявото око и още на терена изиска смарт телефон, с цел да види какво е станало. Това докара до голям брой иронични мнения.

“Роналдо направи това, с цел да разбере дали раната е огромна и дали може да продължи да играе. Всичко друго е ненужно да се коментира”, съобщи Зидан през днешния ден.
#RMLiga
¡Mira lo que no se vio de la herida de @Cristiano ante el @RCDeportivo! pic.twitter.com/swbNVo2UJE
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) January 22, 2018

Треньорът приказва и за все по-честото оставяне на Иско отвън титулярите. “За мен той си остава скъп футболист и постоянно ще играе значима роля в тима без значение дали аз съм тук, или не. Винаги съм показвал, че му вярвам и това няма да се промени. Идеята ми против Барселона беше да го пусна като промяна, само че изгонването на Даниел Карвахал промени всичко. Иско умее да работи на доста позиции в разнообразни схеми”, съобщи Зидан.

Утре Реал приема Леганес в реванш от 1/4-финалите за Купата на Испания. Тимът от столицата води с 1:0 след първия мач и е любимец. “Наивно е да считаме, че разногласието е решен в наша изгода - прикани французинът за внимание. - Леганес е тим, който в никакъв случай не се предава. През уикенда губеше с 0:2 от Алавес, само че съумя да стигне до тъждество. Един гол преднина не значи нищо. Трябва да запазим вратата си суха като в предходния конфликт.”

Зидан взе отношение и по тематиката с вратаря Кепа Арисабалага, който сякаш беше сигурен за Реал, само че в последна сметка се контузи и възобнови контракта си с Атлетик Билбао. Наставникът на няколко пъти обясняваше, че не желае нов пазач в отбора си и провалената договорка беше окачествена като победа за треньора.

" Нямам нищо срещу против него и не одобрявам информациите, че съм някакъв победител ", съобщи Зизу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР