Наставникът в школата на ЦСКА-София Атанас Борносузов е получил призовка

...
Наставникът в школата на ЦСКА-София Атанас Борносузов е получил призовка
Коментари Харесай

Откриха Борносузов - денят за плащането на активите на ЦСКА наближава

Наставникът в школата на ЦСКА-София Атанас Борносузов е получил призовка по делото за неплатежоспособност на ЦСКА. Както е известно, някогашният полузащитник на Литекс, Нефтохимик, Черно море и Левски единствен получи право да апелира разпределението на парите от търга за активите на банкрутиралия армейски клуб.

От зимата насам Борносузов по този начин и не можеше да бъде открит от българския съд, което бавеше цялата процедура по заплащането на активите. През този месец обаче футболният треньор е получил известието, след което на 17 май е обжалвал пред последната допустима инстанция - Върховен касационен съд (ВКС).

Любопитно е, че в случай че Борносузов не бе обжалвал пред Върховен касационен съд, компанията " Ред Енимълс " трябваше да внесе в 7-дневен период 8-те милиона лв., с които завоюва търга за емблемата на ЦСКА.

Сега се чака решението на висшите съдии, след което по всяка възможност ще пристигна краят на сагата към активите на 31-кратния футболен първенец на България. Припомняме, че " Ред Енимълс " завоюва търга за въпросните активи преди една година - на 30 май 2017 година в Кърджали.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР