Наставникът Стефано Пиоли е взел решение за повечето футболисти, които

...
Наставникът Стефано Пиоли е взел решение за повечето футболисти, които
Коментари Харесай

Милан оставя две от новите си попълнения извън състава за ШЛ?

Наставникът Стефано Пиоли е взел решение за множеството футболисти, които ще остави отвън състава на Милан за присъединяване в груповата фаза на Шампионската лига, твърди „ МиланНюз “.

Както е известно, всеки тим има право да записва до 25 играчи за шампионата до довечера в среднощ. „ Росонерите “ обаче разполагат с повече футболисти в състава си и по тази причина Пиоли е заставен да взе мъчително решение да остави някои от тях отвън групата за надпреварата, както самият той призна по време на днешната си конференция.

Шестимата сигурни отпадащи от състава са контузеният за най-малко два месеца десен бек Алесандро Флоренци, непотребният по този начин или другояче полузащитник Тиемуе Бакайоко, новодошлият халф Ясин Адли, възстановяващият се от тежка интервенция Златан Ибрахимович и две от най-новите попълнения на отбора – Малик Тиау и Астер Вранкс. Седмият изключен от листата ще бъде един всред левия бек Фоде Бало-Туре или стража Чиприан Татарушану. Ако това бъде опитният вратар, в листата ще влезе юношата Андреас Юнгдал, който би бил запаса на титуляра Майк Менян и втория избор за конкуренцията Антонио Миранте.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР