Наставникът на Зоря (Луганск) Виктор Скрипник говори пред украинския канал

...
Наставникът на Зоря (Луганск) Виктор Скрипник говори пред украинския канал
Коментари Харесай

Треньорът на Зоря разкри част от тактиката за ЦСКА-София и заяви: Познавам ги много добре

Наставникът на Зоря (Луганск) Виктор Скрипник приказва пред украинския канал “2+2” за идния в четвъртък мач от третия прелиминарен кръг на Лига Европа против ЦСКА-София.

Специалистът, който през предишния сезон води ФК Рига и с този тим отпадна от алените в Европа след осъществяване на дузпи, е безапелационен, че познава доста добре българския си съперник.

“Познавам ЦСКА доста добре. И предходната година играх против тях с ФК Рига. В първия мач няма да се затваряме. Ще играем намерено, само че доста е значимо след срещата в София реваншът да остане отворен, тъй като всичко ще се реши на него. Не бих бил срещу и да спечелим в България. Но финалът на дуела ще е в Запорожие. Ще е забавен конфликт ", сподели Скрипник.

Относно дуела с Днепър-1 в неделя, приключил 1:1, експертът разяснява: " Заслужен резултат. Невинаги се получава да победиш. Това споделих и на момчетата в съблекалнята. Противникът също ни затрудни. Защото, в случай че Будучност се бранеше с 8 души, то Днепър го правеше с 10. Момчетата към този момент привикнаха с новата ни тактичност. Вече все по-дълготрайно задържаме топката в половината на съперника. Трябва да сме удовлетворени и че не загубихме. Физически не бяхме доста свежи след мачовете в Лига Европа. ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР