Наставникът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че неговият тим трябва

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари заяви, че неговият тим трябва
Коментари Харесай

Сари: Юве се справи добре, като измъкна равен

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари съобщи, че неговият отбор би трябвало да се усеща удовлетворен от ремито 0:0 на открито против Фиорентина в Серия А.

На „ Артемио Франки” торинци несъмнено бяха надиграни от домакините, само че в немалка част това се дължеше на обстоятелството, че Сари трябваше да направи три наложително смени. С травми от срещата напуснаха Дъглас Коста (още в 7-ата минута), Миралем Пянич и Данило.

„ Не показахме показване от положително качество. Ситуацията беше доста комплицирана, защото Фиорентина игра добре, а ние използвахме всичките си смени поради травми. Нямахме повече хора, които да вкараме”, разяснява Сари.

„ Контузията на Дъглас Коста наподобява по-лоша от останалите. Пянич получи удар в мускула през седмицата и през днешния ден болката продължи да го мъчи. Ще се вършат още проби на следващия ден.”

„ Когато един противник се отбранява надълбоко в половината си, ние имаме потребност нападателите да се връщат и да оказват помощ повече. Имахме компликации чисто на техническо равнище и съм уверен, че тим с по-слаб темперамент през днешния ден би изгубил. Това е положително и надлежно скъпо качество, че тимът е в положение да се бори за точка, когато не се намира в съвършена форма. Още след първия половин час беше явно, че ще ни бъде рисково трудно”, добави Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР