Наставникът на Ювентус Маурицио Сари разкри, че единствено Гонсало Игуаин

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари разкри, че единствено Гонсало Игуаин
Коментари Харесай

Сари: Игуаин е единственият, с когото се карам

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари разкри, че само Гонсало Игуаин има потребност от специфичен метод. Двамата работят дружно от години, като първо бяха в Наполи, по-късно Сари го взе за малко в Челси, а в този момент са едновременно в Торино.

" Постоянно чета по какъв начин се карам с всички, когато в действителност единственият човек, с който се карам, е Игуаин. Не знам за какво, само че постоянно е било по този начин. Вероятно тъй като той има потребност от нападателен метод, с цел да демонстрира най-хубавото от себе си. Един ден той има потребност от да бъде гален, а идващия има потребност да бъде притискан до стената, тъй като от време на време се превъзнася ", разкри Сари.

#Juve, #Sarri: " #Higuain? Ci litigo sempre, lo devo sbattere al muro " https://t.co/EAMx91tDlY
— Corriere dello Sport (@CorSport) July 6, 2020
Специалистът даде подборности и за положението на тима преди утрешното посещение на Милан. Той няма да може да разчита на Де Лихт и Дибала, които са осъдени. Киелини пък едвам през вчерашния ден възобнови тренировки.

" Още не съм взел решение за състава. Ще забележим какво ще се случи, само че очевидният избор са Ругани и Игуаин. Всички приказват какъв брой огромен състав имаме, само че сега нямаме доста разновидности, от които да избираме. Киелини и Алекс Сандро направиха първа пълноценна подготовка през вчерашния ден. Игуаин напредва, тренира непрекъснато и психически е подготвен ", изясни наставникът.

" Утре чакам сложен мач. Милан към този момент ни сътвори проблеми този сезон. Намират се в отлична физическо и психическо положение, играят на доста високо равнище. Момчетата знаят, че ни чака сложен месец и не би трябвало да губят централизация. Преднината ни на върха не би трябвало да ни кара да се отпускаме ", сподели още Сари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР