Наставникът на Ювентус Маурицио Сари призна, че сред големите му

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари призна, че сред големите му
Коментари Харесай

Сари: Бих искал да помогна на Кристиано да спечели шеста “Златна топка”

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари призна, че измежду огромните му цели в отбора е да помогне на Кристиано Роналдо да завоюва своята шеста “Златна топка”

“Бих желал да оказа помощ на Кристиано да завоюва шеста “Златна топка”. Много е да дразнещо да знам, че някой е спечелил повече “Златни топки” от него. Мисля за Роналдо и за това по какъв начин да му оказа помощ. Това е моята цел и тази на тима. Така е редно за него. Той не игра против Удинезе, защото е със синузит от два дни и подвигна температура преди дуела.
Sarri isn't happy that Messi has more Ballons d'Or than Ronaldo! pic.twitter.com/noC2HfWjX2
— Goal (@goal) January 16, 2020 Дибала ще е измежду кандидатите за премията в идващите години. Той е топ състезател. Както всички като него, когато става по-уверен и е на нужната възраст, той играе като топ състезател. Не съм уверен, че даден треньор може да научи на нещо един топ състезател. Дибала ще остави диря в международния и европейския футбол в идващите години. Той е на вярната възраст за това и му остават още доста години от кариерата му. В момента той е доста убеден след няколко компликации в миналото”, съобщи Сари след снощната победа с 4:0 над Удинезе за Купата на Италия. Той също по този начин дефинира първия гол в мача, дело на Гонсало Игуаин, за “рядко виждана хубост, заслужаваща си цената на билета”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР