Наставникът на Ювентус Маурицио Сари предупреди, че Атлетико Мадрид вече

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари предупреди, че Атлетико Мадрид вече
Коментари Харесай

Атлетико се променя и става по-опасен, предупреди Сари

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари предизвести, че Атлетико Мадрид към този момент надалеч не е оня противник с противен жанр на игра, с който почитателите привикнаха през последните години. Във вторник “бианконерите” одобряват испанците в среща от Шампионската лига.

“Атлетико е в развой на трансформира - съобщи Сари. - Футболистите от ден на ден дриблират спрямо преди. Тимът разполага с повече технични играчи и като цяло е по-труден за превъзмогване. Диего Симеоне заслужава самопризнание за работата си. “Дюшекчиите” са разнообразни спрямо Реал Мадрид и Барселона, само че постоянно се хвърлят в мачовете си и го вършат отдавна насам.”
 При Сари е по-забавно, радва се Дибала
Преди този кръг двата тима заемат първите две места, като италианците към този момент си подсигуряваха продължаването напред, а вероятно тъждество може да изпрати и Атлети в идващия стадий. “Ще поемем огромен риск, в случай че играем за “хикс”. Не би трябвало да си вършим никакви сметки”, уверен е Сари.

Наставникът добави, че към момента не е несъмнено присъединяване в мача на Кристиано Роналдо, само че е доста евентуално да го забележим на терена. Португалецът пропусна дуела с Аталанта в събота поради лека контузия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР