Наставникът на Ювентус Маурицио Сари не подценява Локомотив (Москва), който

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари не подценява Локомотив (Москва), който
Коментари Харесай

Сари: Характерът на Ронадо е “заразен” за всички нас

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари не подценява Локомотив (Москва), който във вторник ще гостува в Торино в среща от Шампионската лига. Руският отбор се бори за купата в шампионата си, като след 13-ия кръг дели първото място със Зенит.

“Много е подло, когато излизаш против тим, който прави доста мощен сезон - съобщи Сари. - Освен това Локомотив има шансове и в Шампионската лига, което значи, че това е противник, който се показва по-силно от предстоящото.”

“Железничарите” са с 3 точки на своята сметка, откакто надделяха Байер (Леверкузен) и изгубиха от Атлетико Мадрид.

“От нас се желае да подходим с нужното почитание към съперника и да бъде спокойни през всичките 90 минути. Със сигурност ще ни бъде трудно”, продължи 60-годишният треньор на домакините.

Сари показа още, че се радва да работи с Кристиано Роналдо. “Да съм му треньор е нещо, което ми носи задоволство и ме прави горделив. Той е човек с изключителна душeвност, който знае по какъв начин да изисква повече както от себе си, по този начин и от съотборниците си. Когато преди дни той вкара своя гол №700, към този момент мислеше по какъв начин да осъществя 800 попадения. Това му мислене е “заразно” за всички нас към него. Той ме кара да осъзная, че разликата е в настройката: Кристиано има нещо повече”, възхищава се експертът.

THAT feeling when the #UCL is back!

Training LIVE now on @JuventusTV https://t.co/iHFKZKhhAM#JuveFCLM #JuveUCL pic.twitter.com/srX33hD92g
— JuventusFC (@juventusfcen) October 21, 2019
Наставникът разгласи, че Ааръм Рамзи е изцяло възобновен от травмата си, само че няма да се рискува с връщането му в игра толкоз рано.

Юве посреща Локомотив във вторник от 22:00 часа. Шампионска Лига 3 кръг, вторник 22 октомври  Ювентус 22:00предстои  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР