Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че отборът ще разчита

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че отборът ще разчита
Коментари Харесай

Алегри: Ако победим, не означава, че ще спечелим Шампионска лига

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че тимът ще разчита доста на поддръжката на своите почитатели в утрешния мач с Атлетико Мадрид. Специалистът е на мнение, че триумф в конфликта сред двата тима не значи, че Ювентус е любимец за спечелването на Шампионска лига.

Inizia la conferenza stampa dei bianconeri. Il primo a parlare è @Chiellini #JuveAtleti #GETREADY #UCL pic.twitter.com/VUAuSAl8tW
— JuventusFC (@juventusfc) 11 март 2019 година
" Чашата е на половина цялостна и остават няколко капки. Дъглас Коста получи болки на днешната подготовка и няма да бъде разполагаем за утрешния мач. Всички останали се усещат добре и са подготвени за този огромен мач. Трябва да опитаме да разделим мача на няколко по-малки. Понякога би трябвало да действаш на 1000 %, а от време на време да си поемеш мирис. Ще бъде мъчно да играем с всички в офанзива, тъй като няма да имам задоволително смени. Утре ще имаме потребност от нашите почитатели на стадиона. Ще бъде прелестна вечер. Трябва да бъдем интелигентни. Атлетико ще опита да вкара един гол, само че ние би трябвало да играем 95 минути с техника и хладна глава. Ако победим, ще бъде ужасно, само че това не значи, че ще спечелим Шампионска лига ", разяснява Алегри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР