Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, остана много доволен от

...
Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, остана много доволен от
Коментари Харесай

Алегри: Очаквам да се завърнем в Шампионската лига

Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, остана доста удовлетворен от успеха с 1:0 над Рома. Той похвали играчите си за представянето им, изключително в отбрана. Според него, триумфът е по-голям, тъй като отдалечава „ бианконерите “ от преследвачите им в борбата за Топ 4, в сравнение с поради това, че отборът се приближи на две точки зад водача Интер.

„ Това бе добър мач, тъй като в никакъв случай не е елементарно да се изправиш против Рома, изключително когато Жозе Моуриньо е на прилежащата пейка. Рискувахме в някои моменти през първото полувреме, когато допуснахме няколко топки да стигнат до Дибала в наказателното поле, само че останахме солидни. Вкарахме след подновяването на играта, а можехме да прибавим и втори гол. Важно бе да спечелим, с цел да се отдалечим от преследвачите си. Нека пристигна 7 януари, с цел да забележим какъв брой точки ще имаме след първия полусезон. В момента сме в добра форма физически, тренировките също бяха положителни в последните дни и имахме някои впечатляващи разигравания през днешния ден. Твърде постоянно губехме топката и би трябвало да работим над това, изключително над диагоналните пасове и по какъв начин да изнасяме вярно топката. Най-хубавото е, че си взехме поуките от мачовете с Фрозиноне и Дженоа, когато получихме голове незабавно откакто поведохме. Отборът още веднъж стартира да се опасява да не получи попадение, а когато го има този боязън, започваме да се пазиме по-концентрирано “, счита Алегри.

Той похвали и нападателя Душан Влахович, който направи мощен мач и даде страхотна асистенция за победния гол.

„ В последните мачове той играе добре, през днешния ден още веднъж видяхме усъвършенстване, тъй като той е във все по-добра форма физически. Той може да стане още по-силен. Може да играе самичък на върха на офанзивата или с втори нападател зад тила. Йълдъз е по-малко нападател спрямо Киеза. Той повече избира отвесните пасове и по-малко контраатаките “, добави експертът.

DUS
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР