Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от третата поредна

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от третата поредна
Коментари Харесай

Алегри: Виждали ли сте световен шампион да се паникьосва с топката в крака?

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри остана удовлетворен от третата поредна победа на отбора в Серия “А ”. Грандът от Торино се наложи с 2:0 при гостуването си на Специя, а Алегри отличи особено появилия се от пейката Анхел Ди Мария, който вкара второто попадение за “бианконерите ”. 

“Първото полувреме беше едва, само че по-късно заиграхме по-добре. Кийн можеше да вкара още един гол. След влизането на Ди Мартия тимът се успокои. Опитът и класата на Анхел доста ни помогнаха ”, съобщи Алегри. 

“Футболът от време на време е чудноват. Днес имаше повече удари към вратата ни, в сравнение с против Нант. Трябва да поздравим Матия Перин за представянето му, изключително за спасяването при удара на Джеси. Не очавахме, че Специя ще работи с четирима в отбрана. Исках да сме по-спокойни с топката, да не прибързваме. В това отношение Ди Мария се отличава от останалите. Виждали ли сте международен първенец да се паникьосва, когато топката е в краката му? Аз не съм, а съм упражнявал много международни първенци. Спкойствието идва с опита ”, акцентира треньорът на Ювентус. 

“Спечелили сме 47 точки, само че в случай че погледнем таблицата, са 32. Заемаме седмо място и би трябвало да продължим в същия дух, с цел да се изкачим в класирането ”, добави Алегри.

Следващият мач на Юве в шампионата е дербито с Торино, само че преди този момент следва реваншът в Лига Европа против Нант. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР