Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, остана доволен от победата

...
Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, остана доволен от победата
Коментари Харесай

Макс Алегри с голямо постижение начело на Ювентус

Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, остана удовлетворен от успеха с 3:0 над Лече. Това беше триумф номер 300 за треньора на „ остарялата госпожа “ в Серия А. С сходно достижение могат да се похвалят единствено Джовани Трапатони и Нерео Роко.

„ Радвам се, че стигнах до 300 победи. Считам се за щастливец, тъй като имах шанса да работя с изключителни футболисти, които е наслаждение да наблюдаваш “, показа Алегри.

„ Имаше миг, в който концентрацията ни внезапно спадна и това докара до някои неприятни обстановки пред нашата врата. Когато допуснеш гол, противникът получава подтик и всичко става доста по-трудно. Опитваме се да свикнем да побеждаваме колкото се може по-често. Понякога би трябвало да нападаме повече, различен път е належащо да се пазиме. Хубавото е, че футболистите последователно натрупат убеденост “, съобщи Алегри.

„ Лече пресираше нападателно и това направи мача комплициран за нас. На няколко пъти сбъркахме при последния пас. За благополучие, когато силите на домакините попривършиха, успяхме да наложим надзор над мача. Сега задачата ни е до мача с Интер да сме в оптимално физическо и психическо положение. Важното е, че сме на цели 19 точки пред петия в класирането “, акцентира наставникът на „ бианконерите “.

„ Във футбола няма нищо невероятно. Трябва да имаме вяра, че сме способни на нещо огромно и да превърнем невъзможното във допустимо. Длъжни сме да даваме максимума от себе си, а в случай че различен тим ни превъзхожда, ще го признаем и ще го приветстваме “, сподели още Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР