Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри очаква истински спектакъл в утрешния

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри очаква истински спектакъл в утрешния
Коментари Харесай

Алегри: Напрежението е върху Наполи

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри чака същински театър в утрешния дуел с Наполи от 34-ия кръг на Серия " А ". Специалистът смъкна напрежението от своите футболисти, заявявайки, че крайният излаз е решителен за пертенопеите, а не за първенеца на Италия.

Двата отбора се изправят един против различен в неделя вечер от 21:45ч. на " Алианц Стейдиъм ".

От на следващия ден стартира мини шампионат от 5 срещи. Имаме 4 точки преднина, което значи, че утрешният дуел не е решителен. Ще бъде страховит мач, само че няма да е решителен. Не съм решил на какъв състав да заложа. Пауло Дибала се усеща добре. Всички контузени се възвърнаха. На 20-ти май, в случай че сме задоволително положителни, ще бъдем първи. В противоположен случай ще поздравим победителя”, стартира Алегри.

“Наполи хвърли всичко в шампионата, което значи, че на следващия ден дуелът ще бъде решителен за тях. Когато се събудя в неделя, ще реша на кой да заложа в нахлуване. Срещата ще бъде дълга и ще са ни нужни смени. Имаме преднина пред Наполи, което значи, че сме по-добри. Много хора приказват. Слушам техните приказки и се забавлявам. Маурицио Сари прави страхотна работа. Промени всичко, което Рафаел Бенитес му бе завещавал. Създаде тим, който играе хубав футбол и реализира резултати”, добави наставникът на Юве.

“Сезонът за Наполи е неповторим. Същото важи и за предходните акции. Отборът е на високо европейско равнище. В момента Юве има толкоз точки, колкото са нужни. След срещата в Мадрид трябваше да победим Сампдория. В Кротоне трябваше да рискуваме и допуснахме този гол от задна ножица ", разяснява експертът. Серия А 34 кръг, неделя 22 април  Ювентус 21:45предстои  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР