Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, не съжалява за завръщането

...
Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, не съжалява за завръщането
Коментари Харесай

Алегри не съжалява за завръщането си в Ювентус

Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, не съжалява за завръщането си в Торино, с цел да работи в клуба за повторно, макар че и до момента се бори да трансформира представянето на „ бианконерите “.

Алегри, който завоюва пет следващи трофеи в Серия А по време на първия си интервал в Ювентус сред 2014 и 2019 година, наследи Андреа Пирло предишния май, само че имаше малко триумфи през актуалната акция. Грандът от Торино заема четвърто място в италианския шампионат.

„ Абсолютно не “, сподели Алегри на конференция в петък, когато беше запитан дали съжалява за завръщането си.

„ Върнах се доста благополучен и към момента съм подобен. Имам наследник на 10 години, който живее в Торино и изборът беше изработен заради тази причина. Исках да изградя нещо хубаво, не скърбя “, разяснява още експертът.

Ювентус отпадна на осминафиналите в Шампионската лига за трети следващ сезон и изостава от водача в локалното състезание Милан с шест точки преди съботния си дуел против Болоня.

„ Би било хубаво да бяхме траяли напред в Шампионската лига. Нека вървим малко по малко и да се подготвим за Болоня. Остават още шест мача, от които последните два са против тимове зад нас в класирането “, добави треньорът на Ювентус.

Масимилиано Алегри също разкри, че бранителят Леонардо Бонучи може да стартира в състава в събота, откакто се възвърне от травма.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР