Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри, който ще се раздели с

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри, който ще се раздели с
Коментари Харесай

Алегри не смята да си взима почивка след Ювентус

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри, който ще се раздели с "бианконерите " след края на сезона в Серия А, съобщи, че няма желание да си взима отмора през идната година и желае незабавно да се заеме с нов план.

В края на предходната седмица бе оповестено, че Алегри ще си тръгне от "Алианц Стейдиъм " след пет сполучливи години при торинци, в които завоюва купата в Серия А пет пъти и Купата на Италия четири пъти, а като допълнение доближи и два финала в Шампионската лига. "Нямам желание да си взимам една година отмора. Ще го направя, единствено в случай че по този начин се стекат събитията, само че концепцията е да намеря нов план, който да ме убеди. Животът е цялостен с изненади и човек би трябвало да е подготвен за всичко ", разяснява 51-годишният експерт след вчерашното тъждество с Аталанта.

Алегри даде детайлности за това по какъв начин се е стигнало до раздялата с Юве. "Говорих с президента Андреа Аниели, откакто отпаднахме от Аякс, и проектите ни бяха да продължим дружно, само че в последните шест седмици стигнахме до заключението, че е по-добре за Ювентус да се направи смяна. Иначе имаше риск да имаме проблеми през септември или октомври идващия сезон, тъй че бе най-добре да си потегли на върха. Сигурен съм, че клубът ще направи най-хубавия избор за треньор, който да продължи с този тим, цялостен с спечелили ", изясни Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР