Наставникът на Ювентус Андреа Пирло ще се опита да вдигне

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло ще се опита да вдигне
Коментари Харесай

Пирло: Не искам да виждам примирение!

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло ще се опита да вдигне тима за оставащите три мача на отбора в Серия А, които ще дефинират дали " бианконерите " ще играят в Шампионската лига идващия сезон. " Старата госпожа " се озова на пето място след тежката загуба с 0:3 от Милан, само че изостава единствено на точка от четвъртия Наполи. Утре отборът гостува на Сасуоло, който е в блестяща форма и завоюва пет от последните си шест мача в шампионата.

" Не желая да виждам примирие на следващия ден. Не желая да го виждам на лицата на играчите или в съблекалнята. Изоставаме с точка от местата за Шампионската лига и ни остават три мача. Искам да видя предпочитание за възмездие, горделивост и позитивизъм. Ядосани сме. Футболът ни е научил, че всичко е допустимо ", съобщи Пирло.

" Разочаровани сме от загубата от Милан, само че задачата ни не се е трансформирала. Трябва да имаме вяра в нея. Не може да си позволим ново показване, като това против Милан. През последните месеци схемата ни на игра постоянно бе друга. Имаше доста аргументи, в това число травми и ковид. Приемаме всички условия. У мен няма боязън. Мисля единствено за положителното на Ювентус, а това е преди всичко и стои над играчи и треньори ", сподели още наставникът. Той удостовери, че бразилците Данило и Артур ще бъдат разполагаем за утрешния дуел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР