Наставникът на Ювентус Андреа Пирло призна, че до снощи е

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло призна, че до снощи е
Коментари Харесай

Пирло: До снощи нямах новини за Кристиано, Дибала ще е титуляр

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло призна, че до нощес е нямал вести към обстановката на Кристиано Роналдо и неговата карантина. Също по този начин той разкри, че Пауло Дибала ще започва като титуляр в утрешния мач против Верона.

“Имахме време да си починем след гостуването на Динамо (Киев), тъй че с изключение на Джорджо Киелини, всички други са разполагаем. До нощес нямах вести за обстановката на Кристиано с ковид. Тази заран всички преминахме проби, в това число и Роналдо в своя дом. Алекс Сандро пък е на път да се възвърне изцяло, само че мисля, че това ще стане след паузата за националните тимове.
's meeting with the journalists has begun.

" We are well. Apart from, they're all available. We still await 's swap test results. For now, there's no news. is recovering, he is working calmly. "
— JuventusFC (@juventusfcen) Мога да потвърдя, че Дибала ще стартира утрешния мач. Той имаше верния напредък на тренировките и ще е заслужено единствено в случай че той започва в дуела. Винаги съм казвал, че това е единствено въпрос на време, защото първо имаше травма, а по-късно и стомашни проблеми. Двата пъти, в които той остана на пейката и изобщо не игра, бяха, тъй като останахме с човек по-малко на терена. Той се появи като запаса в Киев и ще е вярно на следващия ден да стартира като титуляр.

Привлякохме Алваро Мората точно поради головете му. Знаехме, че той е превъзходен състезател, който ни даде разнообразни тактически разновидности. Той познава Дибала добре и мисля, че двамата могат да бъдат на терена едновременно. В Атлетико Мадрид той беше привикнал да играе в отбрана, тъй че пред него имаше 80 метра, с цел да направи контраофанзива. От друга страна, ние в Ювентус се опитваме да задържаме топката и да работим върху позицията на тялото при приемането на пас, пресирайки, с цел да освободим човек. Работим един за различен, с цел да се уверим, че движим топката бързо.
: " We have many offensive solutions available: is fine, but we have many multipurpose players who can fill more positions. In midfield, all four players are compatible and interchangeable: they will rotate. "
— JuventusFC (@juventusfcen) Имам много варианти и всичко зависи от вида мач, пред който се изправяме. И четиримата ни полузащитници са съвместими, тъй че те ще се сменят за двете места в средата на терена. Уестън Маккени даде негативен тест за COVID-19 през вчерашния ден, тъй че през днешния ден ще премине и през физически тест и се надявам на следващия ден да бъде най-малко на пейката. Матайс де Лихт пък чака позволението на лекарите. Той може да тренира с нас, само че би трябвало да заобикаля физически контакт след интервенцията си на рамото”, съобщи Пирло на конференцията си преди мача. Серия А 5 кръг, неделя 25 октомври  Ювентус 21:45предстои  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР