Наставникът на волейболният Левски Андрей Жеков призна след загубата от

...
Наставникът на волейболният Левски Андрей Жеков призна след загубата от
Коментари Харесай

Андрей Жеков: Все още не сме отбор

Наставникът на волейболният Левски Андрей Жеков призна след загубата от Локомотив (Пловдив) с 1:3 гейма в последния си мач в Група 2 от квалификационните шампионати, че към момента не са тим, а имена, които се пробват да играят добре дружно като тим, само че към момента не са достигнали до това равнище.

" Не ни доближи равнището, на което играеха Локомотив. Просто играха по-добре от нас и справедливо завоюваха. За страдание не успяхме да се възстановим след вчерашната загуба, както прочувствено, по този начин и чисто физически. Нямахме този заряд като през вчерашния ден, което беше явно, само че всичко това не би трябвало да обезценява това, което направиха Локомотив. Играха доста добре, за което ги приветствам ", показа Жеков пред Sportal TV и Sportal.bg .

" Индивидуалностите не вършат един тим, а за жалост ние към момента не сме тим, а сме имена, които се опитваме да играем добре дружно като тим. И както се вижда от резултатите, към момента не сме достигнали до това равнище да станем тим. Просто беше видно в днешния мач, че грешахме повече от нужното, а грешахме, тъй като нямахме нужната прохлада и може би убеденост, и просто не бяхме на равнището на Локомотив. Надявам се, че ще вземем реванш. Ще създадем всичко допустимо да си починем първо от този шампионат след тези три дуела, които изиграхме под ред, да създадем бързо зареждане на батериите и ни чака нов мач в петък ", разяснява още треньорът на " сините ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР