Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира пред Sportal.bg и

...
Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов коментира пред Sportal.bg и
Коментари Харесай

Александър Попов за ситуацията със зала Васил Симов: Без втора зала, това ще означава край

Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов разяснява пред Sportal.bg и Sportal TV обстановката със зала " Васил Симов ". Повод за това стана изявлението на министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който публично разгласи концепцията на комплекс " Червено знаме " да се построи многофункционална зала с потенциал от 3000 души.

" Нямаме точна информация какво ще се случи с тази зала. Едно е несъмнено, нашият клуб не заслужава ориста на други клубове, които заради независищи от тях аргументи, са престанали да съществуват. Ние без зала не можем. На нас ни взеха към този момент една зала, без втора зала, това ще значи завършек на нашия клуб, само че считам, че това няма да стане ", призна Сашо Попов.

" За новобранци в мача с Левски, ще приказваме след него. Ще се опитаме да надделем и това е. Не мога да кажа по какъв начин ще бъде в залата, не съм стъпвал в нея. Тези дни ще се срещнем със оборудването. Браво на притежателите на клуба, че са вложили в оборудване. Така би трябвало да бъде, по този начин би трябвало да бъде и тук ", сподели още Попов във връзка идното " постоянно " дерби против Левски от Суперлигата в петък.
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР