Наставникът на волейболния Хебър Атанас Петров е уверен, че ако

...
Наставникът на волейболния Хебър Атанас Петров е уверен, че ако
Коментари Харесай

Атанас Петров: Една по-сериозна травма може да промени хода на първенството

Наставникът на волейболния Хебър Атанас Петров е убеден, че в случай че състезателите му са здрави до края на шампионата, то те ще завоюват мечтания требъл. Петров контузиите са главният проблем, който би могъл да спре " тигрите " от детронирането на Нефтохимик на пролет.
 Волейболистките на Марица са към този момент в Москва
Волейболистките на Марица са към този момент в Москва

Българките ще играят на следващия ден с съветския гранд Динамо

" Това е главното, което ни тормози на този стадий. Имаме доста добре окомплектован тим, който с изключение на всичко друго демонстрира и страховит колектив.

Привличането на Теодор Тодоров е свършек на селекцията ни и е последният ход, с който да се подсигурим в офанзивата на требъла. Надявам се, че играчите ще останат здрави, тъй като всеки има някаква болка. Теодор има проблеми с гърба, същото се отнася и за Жоро Братоев.

Една по-сериозна контузия може да промени хода на шампионата, само че хубавото при нас е, че имаме равностойни запаси, които всеки един миг могат да влязат и да оказват помощ. Ако останем здрави обаче, съм оптимист, че ще затворим сполучливо и шампионата ", показа пред вестник " Тема Спорт " амбициозният ментор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР