Наставникът на ВК Левски Владимир Николов коментира трудния успех на

Наставникът на ВК Левски Владимир Николов коментира трудния успех на ...

Мнението на треньорите след маратонския мач Пирин - Левски.


Наставникът на ВК Левски Владимир Николов коментира трудния успех на тима с 3:2 гейма над Пирин Разлог.

"Мачът беше невероятен, изключително зрелищен, с грешки и от двете страни, изключителен мач за публиката, искам да поздравя феновете на Пирин, бяха страхотни. Справихме се много добре на блок, в тази зала се играе много трудно, тук е най-трудното гостуване в България, доволен съм от победата", коментира Николов.

"В моменти загубихме концентрация, във втория гейм ние сбъркахме много и те го взеха, имахме 9 топки в атака да затворим мача, осем мачбола не реализирахме, което е безумно, поздравявам отбора за победата", каза още щастливия треньор на победителите.

"Получи се страхотен мач за публиката и двата отбора, с изключително оспорван тайбрек, в една ситуация се получи едно съдийско отсъждане, което беше в наш ущърб, съдията според мен сбърка в този момент, можеше да се даде спорта топка, мачът беше равностоен, стана интересен мач, не ни достигна късметът да победим", коментира наставникът на Пирин Северин Димитров.

"Мачът беше равностоен, имаше обрати и в двете страни, съжалявам, че не успяхме да спечелим тайбрека", допълни треньорът на тима от Разлог.

Източник: gong.bg