Наставникът на ВК Левски Владимир Николов коментира трудния успех на

...
Наставникът на ВК Левски Владимир Николов коментира трудния успех на
Коментари Харесай

Мнението на треньорите след маратонския мач Пирин - Левски

Наставникът на ВК Левски Владимир Николов разяснява сложния триумф на отбора с 3:2 гейма над Пирин Разлог.

" Мачът беше необикновен, извънредно зрелищен, с неточности и от двете страни, извънреден мач за публиката, желая да поздравя почитателите на Пирин, бяха страхотни. Справихме се доста добре на блок, в тази зала се играе доста мъчно, тук е най-трудното посещение в България, удовлетворен съм от успеха ", разяснява Николов.

" В моменти загубихме централизация, във втория гейм ние сбъркахме доста и те го взеха, имахме 9 топки в офанзива да затворим мача, осем мачбола не реализирахме, което е безумно, приветствам тима за успеха ", сподели още щастливия треньор на спечелилите.

" Получи се страховит мач за публиката и двата тима, с извънредно оспорван тайбрек, в една обстановка се получи едно съдийско присъждане, което беше в наш ущърб, съдията съгласно мен сбърка в този миг, можеше да се даде спорта топка, мачът беше равносилен, стана забавен мач, не ни доближи шансът да победим ", разяснява наставникът на Пирин Северин Димитров.

" Мачът беше равносилен, имаше обрати и в двете страни, скърбя, че не успяхме да спечелим тайбрека ", добави треньорът на отбора от Разлог.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР