Наставникът на Витоша Бистрица Росен Кирилов бе доволен след успеха

...
Наставникът на Витоша Бистрица Росен Кирилов бе доволен след успеха
Коментари Харесай

Кирилов: Форматът на Първа лига не ми харесва

Наставникът на Витоша Бистрица Росен Кирилов бе удовлетворен след триумфа с 2:0 над Витоша Бистрица. Треньорът отличи представянето на тима, като показа, че е мъчно да се играе против толкоз спретнат тим като Верея. Същевременно тогавашният защитник на националния тим на България удостовери, че актуалният формат на Първа лига не му се нрави.

„ Доволен съм от днешното показване. Отбелязахме два гола, а можеше и още. Трудно се играе против тимове, които играят единствено в отбрана, а те бяха тъкмо по този начин. Създадохме куп положения, само че не вкарахме повече голове”, стартира Кирилов.

„ Верея имат добър вратар. Кристиян Кацарев бе над всички през днешния ден и действително той ги избави от погром. Не мисля, че имаше подценяване – момчетата се стараха. Играха и такива, които имат по-малко минути. Трудно е против подобен тим и да вършим най-после генерални заключения. Искам по-бързо да работим с топката”, продължи той.

„ Мен не ми харесва този формат, би трябвало шампионатът да си е естествен. И Септември и Дуанв са положителни тимове, тъй че нямам желания. Каквото се случи, това ще е – би трябвало да се играе”, приключи Росен Кирилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР