Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов акцентира върху многото пропуски,

...
Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов акцентира върху многото пропуски,
Коментари Харесай

Ангелов: Трябва да ни разпънат вратата с по 2 м, за да вкараме

Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов подчертава върху многото пропуски, които са създали неговите ученици в първата среща от баража за оцеляване против Пирин. Благоевградчани взеха нежен задатък от 1:0 преди реванша в югозапада, а експертът изясни, че наподобява би трябвало да бъдат увеличени размерите на вратата, с цел да може „ тигрите “ да се разпишат. Той добави, че има вяра, че момчетата му ще изиграят идващия мач като мъже и не изключи опцията за победа.

„ Трябва да ни разпънат вратата с по два метра да е по-голяма, вероятно да уцелим. Изпуснахме смешни обстановки за гол. В същото време към този момент не знам какъв брой пъти се демонстрира на играчите какви би трябвало да са позициите им при статичните позиции. Не знам какво мога да направя към този момент. 4-5 пъти играхме с Пирин, толкоз гледахме видео. Има още един мач. В минорно въодушевление сме. Ние би трябвало да се борим. Всички ни бяха отписали през целия шампионат в този момент отново. Нашата цел е да се борим. Не съм сигурен дали трябваше да загубим този мач. В огромна част от него се старахме и имахме обстановки за гол “, стартира Костадин Ангелов пред DIEMA SPORT след дуела.

„ Нямаме проблеми с играчите. Днес им споделих, че съм горделив с тях, без значение от всичко. Ние сме тим с едно две нови попълнения. Всеки състезател има голям напредък. Ако в другите отбори имаше селекции и чужденци с високи заплати, знаете какво е нашето положение. Всеки състезател е напреднал “.

Запитан за обстановката с гола, експертът изясни: „ Колебание сред двама души, не знам за какво се тормозят да чистят напред и в тъч. Напрежение има и това оказва въздействие. В последния мач ще има напрежение и всичко. Ние би трябвало да излезем и най-малко да покажем, че смее мъже. Човек има и загуби, и падения, само че най-важно е да пада като мъж и да губи като мъж. Вярвам, че по този начин ще стане. Ще изиграят мощен мач като мъже и не изключвам опцията да спечелим “.

„ Аз нямам доверие в шанса. Ти самичък си го изработваш. Сигурен съм, че сме преди всичко по присъединяване на най-вече хора в стартовия състав. Всички наши играчи са започвали мачове. Търсим разновидности. Ще забележим последния мач “.

„ Имаше някакво развиване. Не ми хареса по какъв начин започнахме мача. Не може да сме вкъщи и да стартираме по този начин нерешително. Имаше терзание в някои играчи. Мисля, че смелостта е нещо, което в много моменти ни липсва “, приключи Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР