Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров бе доволен от играта

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров бе доволен от играта
Коментари Харесай

Енгибар Енгибаров: Загубихме незаслужено

Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров бе удовлетворен от играта на своя отбор в мача с Берое, само че не и от резултата. Днес " тигрите " изгубиха с 0:1 гостуването си в Стара Загора.

" Реалният резултат е еднакъв. Всички видяха, че стояхме по-добре тактически и физически. Първото чисто състояние в мача го имахме ние. Ако Кабов беше вкарал в 6-ата минута, мачът щеше да стане по-труден за Берое. Поздравявам момчетата. Изпълниха тактическите задания и загубихме несправедливо. Отборът на Берое има много положителни футболисти. Виждате с какъв боеприпас от футболисти разполагат. Радващото за мен е, че бяхме равностойни на тима на Берое ".

" Убеден съм, че през втория полусезон тимът на Витоша ще бъде радикално видоизменен. Тази година се наложи да създадем всичко в придвижване. Гледаме да окомплектоваме нещата. Доволен съм, защото всекидневно работим. На всеки един тим няма да му е елементарно против Витоша ". efbet Лига 9 кръг, понеделник 16 септември  Берое 1:0краен резулат  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР