Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев обяви след днешното поражение

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев обяви след днешното поражение
Коментари Харесай

Букарев: Обречени сме, но ЦСКА ще е в подобно на Левски състояние

Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев разгласи след днешното проваляне с 1:3 от Левски на “Герена”, че отборът му има своите шансове в първия формален мач след възобновяване на шампионата, който е против ЦСКА-София.

“Изводи можем доста да създадем. По-скоро съм удовлетворен. След толкоз дълга пауза футболистите не са на положително равнище, изгубили са игрови темп и нюх към топката. Видях и доста неща, за които мога да подлагам на критика нашите футболисти, само че ще го направя в идващите дни.

Стартирахме още веднъж, само че две-три седмици на групи не е задоволително. Не упреквам никого, а го константирам като факт. Така или другояче сме обречени сега. В тези пет мача ще играем за имидж и авторитет. Ще обиграваме тима за Втора лига.

Това е повода да се разделим с опитните футболисти. Имахме спогодба да се опитаме да се спасим, само че Коронавирус ни попречи.

Курсът ще бъде с акцент към налагане на млади футболисти.

Имаме сделка с президента да продължим да работим със същия екип. Отговорът дали ще остана е “да”.

ЦСКА ще бъде в сходно положение като това на Левски. Няма да са в мечтаното от тях положение. Имаме своите шансове”, сподели Букарев след контролата на “Герена”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР