Наставникът на Витоша Бистрица Асен Букарев говори и за промените

...
Наставникът на Витоша Бистрица Асен Букарев говори и за промените
Коментари Харесай

Букарев: Сираков е доказан ръководител и зад него стоят резултати

Наставникът на Витоша Бистрица Асен Букарев приказва и за измененията в Левски. Бившият футболист на „ сините “ сподели пред dsport.bg, че новият мажоритарен притежател Наско Сираков е потвърден началник, зад който стоят резултати. Той изрази вяра, че почитателите няма да бъдат излъгани. Буки направи и подаяние към Левски преди броени седмици, подкрепяйки клуба в тежкия финансов интервал.

„ Сираков е потвърден началник и зад него стоят резултати. Прекалено доста хора се упражняват върху тази тематика и не желая да съм следващият. Започна да се спекулира с думата морал, а на тези хора, които го споделят, не им отива. За страдание, стартира да се жонглира с тази дума в пространството. Надявам се хилядите последователи на Левски да не бъдат излагани, тъй като очакванията им са големи. Тепърва стартира сложното. Както знаете, „ една птичка пролет не прави “. Много ще бъде значим екипът, който ще прави оперативната работа, а и цялостният развой. “

„ Относно дарението, което сме дали, не съм по-различен от всеки българин, който е оказал помощ на Левски. Капка в морето. Дали някой от Дупница, Кюстендил или Шумен е дал, няма никакво значение. Просто сме подкрепили идеята " приключи Букарев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР