Наставникът на Верея Кольо Колев даде мнението си след загубата

...
Наставникът на Верея Кольо Колев даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Кольо Колев: Последните мачове играем добре и създаваме положения, но голът не ни достига

Наставникът на Верея Кольо Колев даде мнението си след загубата на своя отбор от Родопа (Смолян). Старозагорци изгубиха с 1:2 вкъщи и записаха 15-ти следващ дуел, в който не могат да завоюват точка.
 Родопа попари Верея в края, старозагорци не престават да бъдат без точка Родопа попари Верея в края, старозагорци не престават да бъдат без точка
“На нас последните 3 мача не ни доближава голът. Създаваме положения, през днешния ден до 16-ата минута имахме 3 чисти положения. Допуснахме гол, след това веднаха отвърнахме. Битка, равносилен мач, неточност отново, не знам съдийска ли е, не е ли при втория гол. Имахме положения, не вкарахме и това ни липсва - голът.

И двата тима търсеха успеха, ние търсехме най-малко точката. Млад тим сме с млади момчета, тук на прекрасен терен се мъчим да играем футобл и по този начин ще продължаваме.

Искам да виждам това, което през днешния ден показахме - битка, предпочитание за победа, да се раздават футболистите във всеки един мач и нещата ще се получат ”, съобщи треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР