Наставникът на Вердер (Бремен) Флориан Коофелт подготвя отбора си за

...
Наставникът на Вердер (Бремен) Флориан Коофелт подготвя отбора си за
Коментари Харесай

Наставникът на Вердер Флориан Коофелт потвърди за огромен натиск върху отбора

Наставникът на Вердер (Бремен) Флориан Коофелт приготвя тима си за следващия дуел от извънредно значимо значение. Утре, събота следва посещение на Майнц 05, който е първият тим над рисковата зона.

" Този мач значи всичко за нас и ни би трябвало единствено победа. Играчите знаят това и какъв брой значи този клуб за града ", съобщи Коофелт.

 Байерн е първенец на Германия за 30-и път след победа против Вердер!
Байерн е първенец на Германия за 30-и път след победа против Вердер!

Роберт Левандовски вкара решаващия гол

Бременци водят борба с Фортуна (Дюселдорф), като финиширалият на 17-а позиция ще изпадне дружно с Падерборн 07 във Втора Бундеслига, а този на 16-о място ще играе бараж с Хамбургер или Щутгарт. Майнц също беше заплашен, само че завоюва сензационна победа като посетител на втория Борусия (Дортмунд).

Коофелт удостовери за голям напън върху тима, който за последно изпадна през 1980 година. Вердер има единствено 7 точки, като хазаин през актуалното състезание, само че е спечелил 21 точки като посетител.

" Постигнатите победи в последните мачове бяха страховит индикатор за това по какъв начин моите играчи се оправят с този напън. Същият тип пристрастеност ще се види в събота против Майнц ", добави той.

Левият бек Лудвиг Аугустинсон има добър късмет да се завърне след травма, до момента в който Кевин Фогт е 50:50, откакто пострада в семейството против Байерн (Мюнхен).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР