Наставникът на Вердер Бремен Флориан Кофелт заяви, че все още

...
Наставникът на Вердер Бремен Флориан Кофелт заяви, че все още
Коментари Харесай

Във Вердер Бремен още таят надежда за бъдещето си

Наставникът на Вердер Бремен Флориан Кофелт съобщи, че към момента има вяра за спасението на тима, въпреки и отборът да наподобява все по-близо до първото си изпадане от Бундеслигата от 40 години насам.

"Бременските музиканти " записаха тежко домакинско проваляне от Байер Леверкузен с 1:4 през вчерашния ден в първия си мач след подновяването на сезона в Германия, като това бе седмо следващо проваляне за Вердер вкъщи, след което отборът е на девет точки от избавителната линия, осем кръга преди края на акцията. Кофелт обаче съобщи, че неговите ученици не са се предали. "Все още има вяра. Все още не сме нокаутирани ", съобщи той след вчерашната загуба.

Капитанът на Вердер Никлас Мойсандер призна, че той и съотборниците му не са се показали задоволително добре, с цел да завоюват нещо от мача с Леверкузен. "Не играхме добре и по този начин няма по какъв начин да вземем точки ", сподели Мойсандер. Бременският отбор е с най-слабата отбрана в Бундеслигата от началото на сезона, като е позволил 59 гола в 25 срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР