Наставникът на Велбъжд (Кюстендил) Радостин Джогански коментира представянето на своя

...
Наставникът на Велбъжд (Кюстендил) Радостин Джогански коментира представянето на своя
Коментари Харесай

Радостин Джогански: Колкото можем, толкова играем, браво на домакините

Наставникът на Велбъжд (Кюстендил) Радостин Джогански разяснява представянето на своя отбор в локалното дерби против Кюстендил в 12-ия кръг от Югозападната Трета лига. Велбъжд отстъпи с 0:3.

“Искам да благопожелавам успеха на домакините. Напълно тренирани и готови, едно огромно отлично за тяхната организация. Нашите благоприятни условия са такива, каквото можем, даваме. Опитахме се да се противопоставим, играхме 20-25 минути равностойно. Колкото по-дълго държим мачът 0:0, толкоз ще е по-интересен той.

Нашата цел е друга, получи се прекрасен мач. Напълно заслужени и глупави бяха нашите червени картони. Съдията няма какво да го разясня, каквото е видял, такова е отсъдил.

С тия картони ще има доста осъдени, само че ние от тези мачове можем единствено да спечелим. Идват Оборище, Беласица, хубави мачове, в които можем единствено да играем и да се любуваме. Ако искахме да ни бъде лека програмата, щяхме да сме в регионалната група. Не се плашим от нищо и колкото можем, толкоз. Дай Боже от зимата да вдигнем нивото”, приключи Джогански.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР