Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от продукцията, която

...
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от продукцията, която
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Една голяма победа за нас

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана удовлетворен от продукцията, която сподели отборът му против хърватския Осиек. „ Червените” се постановиха с 4:2 в София в първи мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„ Един чудесно изигран мач. С хубави комбинации, които ни донесоха преднина. Вкарахме не един и два гола, имахме положения още за толкоз. Радващо е че вкарваме и леко по леко набираме скорост. Има обаче още доста какво да се желае. Видя се през второто полувреме, когато загубихме свежест”, показа експертът.

„ Допуснахме два нелепи гола. От нищото те съумяха да ни отбележат два гола. Изключително удовлетворен и щастлив съм, тъй като футболистите ми демонстрират сериозен разсъдък. За 10 дни съумяха да свикнат на условията, които имам към тях. Първото полувреме беше впечатляващо, след 60 минута започнахме да отпадаме физически”.

„ Това една огромна победа за нас. Дава ни преднина за реванша. Надявам се с връщането на някои футболисти ще сглобим един боеспособен отбор, с цел да се представим чудесно и в реванша”, сподели още Стойчо Младенов.

„ Ние би трябвало да бъдем подготвени за цялостен мач. Не можем да вършим преса, би трябвало да преливаме. В доста моменти не успяхме да го вършим. Докато бяхме свежи -успявахме. Бяхме извънредно компактни, само че приехме надълбоко в нашата половина съперника през второто полувреме и за жалост допуснахме втори гол. Наблегнахме на тактическата дисциплинираност преди мача. Както когато съперникът владее, по този начин и когато ние владеем топката. Това са две разнообразни етапи. Нямаме време, а би трябвало да се развиваме. Да не не помни да благодаря на всички тези хора, които пристигнаха през днешния ден. Те ще виждат този тим по какъв начин се развива”, сподели още наставникът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР