Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев определи равенството 2:2 с Етър

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев определи равенството 2:2 с Етър
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Днес не ни се получи играта

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев дефинира равенството 2:2 с " Етър " като законосъобразен резултат. Той съобщи, че тимът му не е бил на нормалното си равнище, само че занапред предстоои още доста работа.

" Днес не ни се получи играта и хиксът е най-нормалния резултат. Така и не успяхме да задържим топката, да използваме фланговете и оттова ни пристигнаха проблемите. ", стартира Белчев.

" Бяхме готови за измененията в тактиката и играта на " Етър ", само че нямахме търпението да играем последователно и да търсим разновидностите. Стояхме надалеч от съперника, а и работихме постепенно с топката, което даде преимущество на " Етър ". Няма какво да ни стъписва бързото равнене на резултата, ние би трябвало да сме готови за такива развои на мачовете. Надявам се, че този резултат ще ви подейства отрезвяващо, да си извадим поуките и да продължаваме напред. Няма причина този еднакъв резултат да оказва въздействие на нашия тим, ние би трябвало да продължим да търсим успехите във всяка последваща среща. "

" Сега следва пауза в шампионата, а в петък ще играем контрола с " Монтана " в София. Имаме моменти в играта, които би трябвало да подобряваме и се надявам, че в паузата ще поработим върху слабостите. "

" Днес Тиаго напусна поради травма и се надявам до 2-3 да е добре, нека не е сериозна травмата му. ", приключи треньорът на ЦСКА.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР