Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев не бе доволен от

...
Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев не бе доволен от
Коментари Харесай

Белчев: Първенството е маратон, дано в неговия край сме шампиони

Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев не бе удовлетворен от представянето на своите играчи, които довечера приключиха 1:1 в столичното дерби със Славия.

Специалистът обаче е оптимист и има вяра, че в края на сезона " армейците " ще побеждават с шампионската купа на България.

" Целта ни беше да победим и да стартираме с победа началото на шампионата. Не се получи. Не пресирахме задоволително Славия, давахме им свободни пространства, а и не успяхме да си осъществяваме ситуациите ", сподели Белчев пред сътрудниците от " Диема ".

" Добре е, че сътворяваме обстановки, само че е неприятното, че ги изпускаме. Мисля, че Кевин Кубемба би трябвало да вкара един-два гола, с цел да стартира да се показва по-добре ", добави той и след това разиска в детайли слабите страни от играта на ЦСКА.

" Нямаше експанзия от наша страна, бяхме надалеч от съперника. На моменти действахме постепенно с топката. Загубихме мача в центъра на терена, откъдето Славия успяваше да дава пасове зад тила на бранителите ни. "

" Когато не се движиш вярно, няма по какъв начин да ти се получи играта. Трябва да се движим по-бързо, да бъдем по-спокойни и изобретателни пред вратата на съперника. "

" Когато не победиш на старта, е провал. Футболът и шампионата е маратон, освен 2-3 мача. Надявам се най-после да побеждаваме. "

" Аз виждам нашия тим, не ме интересуват другите отбори. Няма какво да разясня. Лудогорец си има треньор. Въпросът би трябвало да е към тях. Ще създадем всичко допустимо, уповавам се да бъдем по-ефективни пред гола. Мисля, че ще победим ", заключи Белчев.

 Каранга: Нищо ми няма, подготвен съм за Лудогорец
Каранга успокои " алените " почитатели

" Ще бъда подготвен за мача с Лудогорец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР