Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев не остана доволен от представянето

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев не остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Белчев критикува футболистите на ЦСКА-София, играели като Левски

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев не остана удовлетворен от представянето на неговите футболисти, които приключиха 2:2 с Левски в дербито на 13-ия кръг в Първа лига.

“Мисля, че можеше да играем доста по-добре. Не ни се получи играта и тактиката, която бяхме планували. Заслужено тъждество. Не ми хареса владеенето на топката. Подведохме се по играта на Левски с изритани топки. Стояхме надалеч от противника. Не можехме да пресираме и противодействаме.

Играехме постепенно с топката. Давахме опция да ни пресират. Така индивидът с топката се принуждаваше да изритва топката.

Знаехме мощната страна на Левски, статичните положения… Груба неточност в обстановката за първия гол”, разяснява Белчев, който продължи:

“Указанията за второто полувреме бяха да излезем по-напред, да не примаме играта пред наказателното поле, тъй като противникът може да играе един на един, само че не се получи”, добави треньорът на алените, който бе запитан дали няма да стане прекомерно огромна разликата сред неговия отбор и Лудогорец в борбата за първото място.

“Сега е и огромна, и дребна. Както виждате, преди 3-4 кръга бяха равни точките, само че истината е, че би трябвало да подобрим играта”, приключи Белчев. Първа лига 13 кръг, събота 21 октомври  Левски 2:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР