Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич не разкритикува постъпките

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич не разкритикува постъпките
Коментари Харесай

Илич оправда неспортсменското поведение на Назон и Матей със съдията, ЦСКА - София трябвало да му даде отпор

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич не разкритикува постъпките на Назон и Матей, които бяха основни настоящи лица при успеха с 1:0 над Септември. Към края на първото полувреме младите момчета на съперника бяха изкарали топката в тъч, с цел да се откаже здравна помощ на техен съотборник. Капитанът Матей обаче вместо да им я върне, изведе Назон самичък против вратаря, а таранът осъществя победното попадение.

След дуела Илич сподели, че по този начин футболистите му дали отговор на съдията, който подминал няколко фала в тяхна изгода.

“Хареса ми това, че победихме. Не ми хареса метода, по който стигнахме до успеха. До в този момент не съм коментирал тематиката, само че през днешния ден съдийството не беше такова, каквото трябваше да бъде. Мачът се трансформира в нервозен дуел за двата тима.

Стигна се и до обстановката за нашия гол. Ако би трябвало да диря някакво опрощение, имаше няколко явни нарушавания, които не бяха отсъдени. Нашите играчи трябваше да дадат отпор на всичко това и по този начин се стигна до гола ”, обясни Илич.

“Днес имаше футболисти, които не играха на равнище. Играхме против млад тим, който има предпочитание да демонстрира добра игра, а ние не влязохме по най-хубавия метод. Всяка седмица споделям, че всеки един мач е най-важният. Ако не сме пределно съсредоточени, си сътворяваме сами проблеми. Не получихме гол, и Септември нямаше толкоз положения. Ние имахме положения да вкараме още някой гол, само че не ми хареса по какъв начин стигнахме до успеха. Единственото хубаво нещо са извоюваните три точки ”, приключи сърбинът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР