Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро сподели след успеха с

...
Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро сподели след успеха с
Коментари Харесай

Ел Маестро отписа титлата: Лудогорец е много силен, утопия е да ги свалим от върха

Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро показа след триумфа с 2:0 над Локомотив (Пловдив), че купата за “червените” е химера. Треньорът на “червените” се скъса да хвали Лудогорец, като съобщи още, че българският първенец господства, защото в Разград се работи професионално и има по-добри футболисти.

“Щастлив съм, защото спечелихме. Играхме добър футбол. Имаше интензитет в играта. През първата част играхме просто футбол, а през втората част - доста добре. Вижте, всеки треньор избира тимът му да управлява играта и да има топката. Трябва да залагаме на друг жанр.

Няма да бягаме от мачовете с Адмира Вакер. Ще изиграем срещите. Ще ни липсват четирима съществени играчи, само че нали по тази причина има други, които ще ги заместят. Трябва да изиграем рационално срещите. В България непрекъснато се написа за нови попълнения. Може би ми би трябвало още един нападател. Няма да слагам напрегнат притежателя и непременно да желая нов нападател.

Много мъчно ще станем първенци. Лудогорец е финансово обезпечен и има доста положителни футболисти. Този тим работи доста добре и господства. Утопия е да ги свалим от върха”, съобщи наставникът на “червените”. Снимка: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР