Наставникът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро направи поредното си любопитно

...
Наставникът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро направи поредното си любопитно
Коментари Харесай

Ел Маестро не издържа и скочи на играчите - отново иронизира амбициите на ЦСКА-София

Наставникът на ЦСКА-София Нестор ел Маестро направи следващото си любопитно изявление, откогато пое алените. Днес отборът му приключи 1:1 с Берое като посетител, а експертът разгласи, че играчите му нямат качества за повече.

Освен това Ел Маестро още веднъж се изрече иронично за упованията към отбора заявявайки, че 29 точки от 13 мача е “краят на света”.

“Не бяхме задоволително безапелационни отвън дома за следващ път, което е мотив за терзание. Липсваше ни от всичко по-малко - успокоение, убеденост, самочувствие, интензитет при пресата и малко шанс.

Обяснявам си го по доста разнообразни аргументи - някои самостоятелни, някои групови. Не мога да направя доста с самостоятелните с играчите, които имам.

Всички играха тъкмо толкоз, колкото могат. В огромен мач очакваш някой да играе повече, в сравнение с може. Имаме атакуваща класа, само че за огромен мач отвън дома към този момент споделих.

Мисля, че и двамата крайни бранители се затрудняваха - и в отбрана, и в атакуващата част. Имаме контузен отляво, а отдясно имаме проблем от две години. Никой не е сигурен кой е главната алтернатива там.

Основният проблем е чисто психически. Мачът вървеше по този начин, както го планирахме. Имахме хрумвания да нападаме с контраатаки, не бяхме съвършени, само че въпреки всичко го направихме. През второто не бяхме удовлетворени от равенството. С двама нападатели чакахме да създадем от нищо - нещо. Може би и нямахме шанс поради дузпата.

Не знам, не съм от десетилетие в тази работа, само че съм бил в разнообразни тимове. Странно е какъв брой доста негативизъм има към нас, това напрежение. Но е обикновено за тук. Това рефлектира и върху играчите. Имаме 29 точки от 13 мача и е краят на света. Не знам дали можем да сменим всички футболисти или треньори. Трудно е, само че няма да се предам. Нищо не е изгубено.

От в този момент до зимната пауза не можем да си позволим повече грешки”, сподели Ел Маестро, след което продължи:

“Това е състезание. Погледнете мачовете и точките. Мога да схвана хората за какво са разочаровани. 29 точки от 13 мача е малко. Не знам какъв брой е имал ЦСКА през предишния сезон. Може би упованията са големи, тъй като това е голям клуб. Подписах, тъй като мисля, че мога да направя нещо положително и още е по този начин. Не единствено аз подписах, само че и още двама го направиха.

Не е лесна работа да съм спокоен. Трябва да се прибера вкъщи. Никой не е починал. Завършихме 1:1. Трябва да гледаме напред и да спечелим идващия мач”, приключи треньорът на алените. Първа лига 13 кръг, събота 27 октомври  Берое 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР